Bosuilstadion, Royal Antwerp FC – SK Waasland Beveren

Lokatie: Stadion Den Bosuil, ook bekend als de Hel van Deurne. Officiële benaming luidt het Bosuilstadion. Prachtig oud stadion. Twee mooie oude vervallen, “Engelse” tribunes aan de lange zijde. Een gedrocht van een business box aan de korte zijde. Contrast is erg groot.

Datum: vrijdag 2 maart 2012

Bezochte wedstrijd: Royal Antwerp FC – SK Waasland Beveren. Uitslag: 0-2. Ca. 8000 toeschouwers.

Bijzonderheid 1: voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte gehouden. Dit is ter nagedachtenis aan twee havenarbeiders, en supporters van RAFC, eerder de week omkwam bij een ongeluk. Het werd een minuut lang muisstil.

Minuut stilte voorafgaand aan Antwerp - Beveren

Bijzonderheid 2: Halverwege rent een supporter van RAFC het veld op, en jut de aanhang van RAFC flink op. Het duurt even voordat de stewards hem te pakken hebben.

RAFC supporter op het veldFoto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.