Frankfurter Volksbank Stadion, FSV Frankfurt – St. Pauli

Lokatie: Frankfurter Volksbank Stadion, te Frankfurt.

Datum: zaterdag 7 april 2012.

Bezochte wedstrijd: FSV Frankfurt – St. Pauli, voor bijna 9000 toeschouwers, waarvan ca. 3000 Paulianer. Uitslag 3-3, na een 3-0 voorsprong voor Die FSV. Mooi score verloop, want na amper 30 minuten spelen stond 3-2 op het scorebord, en speelde Frankfurt met 10 man verder. Waar ik hoopte om een nog hogere score, bleef dat achterwege. Uiteindelijk een leuke pot voetbal gezien.

Bijzonderheid 1: 3000 Paulianer aanwezig, die voor een lekkere sfeer zorgden, ook buiten het uitvak. Bij FSV was ondanks een 3-0 voorsprong na 20 minuten, van geen sfeer sprake. De capo van de ultra’s (5 man en een paardekop) deed erg druk, maar zonder resultaat.

Bijzonderheid 2: het stadion wordt herbouwd. De overdekte hoofdtribune is verwijderd (hier op archief), waardoor er over een deel van de lange zijde een gat/bouwput te zien is. Het is me niet bekend hoe het ontwerp van de nieuwe tribune eruit ziet.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.