Imtech Arena, Telekom Cup dag 2

Lokatie: Imtech Arena, Hamburg

Datum: 27 juli 2014

Bezochte wedstrijd: Dag 2 van de Telekom Cup, een toernooi met deelnemers VFL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Bayern München en HSV.
Bijzonderheid: Dag 2 in Hamburg. De rit naar het stadion was eenvoudig: gewoon de Bayern Munchen spelersbus volgen.

Spelersbus Bayern Munchen

Voor dag 1 was gekozen om op de noordkant van het stadion, tweede ring te gaan zitten. Op dag 2 werd het een staanplaats op de zuidkant, in het deel waar normaliter de fanatieke aanhang van HSV staat.
HSV werd al in 1887 opgericht, en is de enige club die sinds de oprichting in 1963 onafgebroken in de Bundesliga speelt. Meer nog, de club is nooit gedegradeerd sinds de fusie in 1919 die tot HSV leidde.
PlCPDJANZQCV6wEf.jpg
Dan het toernooi: HSV versloeg Gladbach, met 3-1, en eindigt daarmee als derde op het eigen toernooi. Bayern stond bij rust al met 3-0 voor tegen Wolfsburg voor, en zou uiteindelijk het toernooi winnen. Bij rust haakte ik al of; de moeheid sloeg toe en met een terugreis (4 uur rijden) in het vooruitzicht was het mooi geweest….
Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.