Stadion De Koel, VVV Venlo – FC Dordrecht

Lokatie: Seacon Stadion Stadion de Koel, Venlo
Datum: 8 mei 2014
Bezochte wedstrijd: VVV Venlo – FC Dordrecht 1-3
Bijzonderheid: De eerste en hopenlijk laatste maal dat ik het tijdens de rust voor gezien houd. Regen, meer regen en drijfnat was de oorzaak. De Koel is een tof stadion, met leuk en enthousiast publiek, ondanks de regen. Het traditionele rondje om het stadion werd niet gemaakt, en alleen daarom in een revisit noodzakelijk ­čÖé Qua foto’s was het niet te doen; daarvoor regende het simpelweg te hard.

Van de wedstrijd heb ik weinig meegekregen, op de 0-1 na. Dordrecht was veel sterker als VVV, en won uiteindelijk terecht.

Supporters van Dordrecht kwamen ca. 15 minuten na het begin binnen. Natuurlijk had men moeten wachten op de uitsupporters, maar dat gebeurde niet. Zo ga je niet met gasten om, VVV en KNVB! Normalisatie is nog een heel eind weg….

Foto’s, beperkt:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, po├źtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

E├ęn reactie op “Stadion De Koel, VVV Venlo – FC Dordrecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.