Veltins-Arena, FC Schalke 04 – Viktoria Plzen

Lokatie: Veltins-Arena (tot 2005 Arena AufSchalke).

Datum: donderdag 23 februari

Bezochte wedstrijd: FC Schalke 04 – Viktoria Plzen. Uitslag: 3-1 na 120 minuten voetbal. 3 maal Klaas Jan Huntelaar Cohen.

Bijzonderheid 1: erg moeizame overwinning van S04. Plzen had meer verdiend, en kwam ondanks 10 man vlak voor tijd op 1-1. In de verlenging kwam de derde wissel in het veld aan de kan van Plzen. Vlak daarna raakte een speler van Plzen geblesseerd, waardoor ze eigenlijk nog met 9 man op het veld stonden. Desondanks bleven ze gevaarlijk.
Qua sfeer een absolute tegenvaller. Het lawaai vanuit de S04 ultra vakken was minimaal. Pas na de 1-1 kwam er ook op de andere vakken leven in de brouwerij.

Bijzonderheid 2: protest tegen de te hoge uitkaarten prijzen in de Bundesliga. Een probleem dat ook speelt in de nederlands Eredivisie.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, po√ętische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

One Reply to “Veltins-Arena, FC Schalke 04 – Viktoria Plzen”

Comments are closed.