Veltins-Arena, FC Schalke 04 – Viktoria Plzen

Lokatie: Veltins-Arena (tot 2005 Arena AufSchalke).

Datum: donderdag 23 februari

Bezochte wedstrijd: FC Schalke 04 – Viktoria Plzen. Uitslag: 3-1 na 120 minuten voetbal. 3 maal Klaas Jan Huntelaar Cohen.

Bijzonderheid 1: erg moeizame overwinning van S04. Plzen had meer verdiend, en kwam ondanks 10 man vlak voor tijd op 1-1. In de verlenging kwam de derde wissel in het veld aan de kan van Plzen. Vlak daarna raakte een speler van Plzen geblesseerd, waardoor ze eigenlijk nog met 9 man op het veld stonden. Desondanks bleven ze gevaarlijk.
Qua sfeer een absolute tegenvaller. Het lawaai vanuit de S04 ultra vakken was minimaal. Pas na de 1-1 kwam er ook op de andere vakken leven in de brouwerij.

Bijzonderheid 2: protest tegen de te hoge uitkaarten prijzen in de Bundesliga. Een probleem dat ook speelt in de nederlands Eredivisie.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Eén reactie op “Veltins-Arena, FC Schalke 04 – Viktoria Plzen”

Reacties niet toegestaan.