Over mij

 

 

4 reacties op “Over mij

  1. Ron! Met grote blijdschap heb ik zojuist gezien dat je bij de wedstrijd Heerenveen – Feyenoord aanwezig was en na de wedstrijd foto’s hebt genomen bij de spelersbus. Nu waren wij daar zelf ook… alleen niet echt bezig met de camera haha. Momenteel zijn we bezig met de afronding van een eigen jaarboek en nu is mijn vraag aan jou; heb je daar nog meer foto’s genomen en zoja, mag ik die gebruiken voor het boek? Ik zou er erg mee geholpen zijn, want we hebben bijna geen (goede) foto’s van het vertrekken van de bus uit Heerenveen haha. Bijvoorbaat dank.

    Groet, Alwin

    P.s. Tof blog, gaat als mede-hoppert, bij de favorieten!

  2. Mooie site en heel herkenbaar. Ben nu als leek zelf bezig met een site om puur de dingen te bewaren waar je geweest bent enz. is en blijft een geweldig gevoel dat hoppen! ik zelf heb ook de passie Manchester United en Feyenoord. beide volg ik dan ook al heel wat jaren. via via heb je ik site gevonden maar zal zeker je blijven volgen. groeten Mike

  3. Ik heb je foto´s van Griffin Park bekeken. Geweldige ground natuurlijk en ben er 3 x geweest in de laatste 1,5 jr. Fraaie foto´s en ik er n paar ´geleend´ van je want ik verzamel stadionfoto´s van Eng grounds, naast het bezoeken van wedstrijden uiteraard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.