Estádio Municipal de Portimão – Portimonense SC

Centraal in de stad Portimao, vlakbij de haven, doemen de 4 lichtmasten van het gemeentelijk sportpark op. De plaatselijke FC heet Portimonense SC en speelt op het tweede niveau van Portugal. Geen hoogvlieger, maar ook geen onbekende in de hoogste divisie van Portugal. In een ver verleden (’85/’86) werd er Europees gevoetbald tegen Partizan Belgrado. Bij 1 ronde bleef het.

In de stad valt weinig local support waar te nemen. Geen vlag aan huizen, kroeg met clubnaam of attribuut, geen clubgraffiti op muren of auto’s met vaantjes. Het stadion zelf ademt ook niet echt een geweldige sfeer uit; het is 1 uit een dozijn stadion. Weinig authentiek; geen clubattributen waar te nemen.

Er stond een deurtje open, dus was binnen komen niet zo lastig. Fotogeniek is het stadion ook al niet.

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.