Craven Cottage, Fulham FC

 

Ongeveer 10 maanden geleden was ik op dezelfde plek beland, Craven Cottage. Na een wandeling langs de Thames zie je Craven Cottage liggen. Het Thames Path is sowieso een aanrader; je komt op mooie plekken aan de rand van de Thames met een mooi uitzicht op London.

De wandeling bracht me dus naar Craven Cottage, maar helaas was het stadion gesloten. Kortom, 10 maanden later had ik me voorgenomen om de stadiontour te doen. Die om 13.15 uur zou starten… Euhm, ja. 11.15 bleek ter plekke aangekomen. En slechts 1 maal per dag, en op zondag niet. Na het verhaal aangehoord te hebben, kreeg ik toestemming om een pitch view te doen. Samen met de dame van de clubshop. Ze praatte vervolgens een kwartier lang vol passie over haar club, het stadion, de momumentale stand (houten stoeltjes uit 1904; alles onder “heritage” etc), het Cottage zelf en de nieuw/verbouw van de Riverside stand.

Ik heb haar beloofd ooit opnieuw langs te komen, als Fulham thuis speelt. Ze zorgt dan persoonlijk voor de stadion tour. Prachtig toch?

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.