Estadio Santiago Bernabéu

Naast het groundhoppen, heb ik 3 andere passies: Feyenoord, koken en Bruce Springsteen. Zogauw er geruchten op duiken dat Bruce weer gaat touren, ben ik alle staten. Die man is een held; zijn concerten zijn fenomenaal en ieder concert is nieuw, bijzonder en uniek. Recentelijk speelde hij en zijn E-street band 4 uur en 5 minuten (!) in Finland, als afsluiting van de europese tournee. Zonder pauze. Enkele uren vooraf speelde hij akoestisch een set voor de mensen die al aanwezig waren.
“Eigenlijk zijn er maar twee soorten mensen: fans van Bruce Springsteen, en zij die hem nog nooit live hebben gezien.”

De teller van het aantal Springsteen concerten waarbij ik aanwezig was staat na deze zomer op 11:
Arnhem, Düsseldorf, Frankfurt, Pinkpop (2x), East Rutherford (New Jersey), Keulen, Parijs, Dublin (2x) en Madrid. Het concert in Madrid vond 17 juni 2012 plaats.

De locatie in Madrid was het legendarische Estadio Santiago Bernabéu, kortweg Bernabeu. De club die er speelt is zeker niet mijn ding, maar het stadion is ge-wel-dig! Onderstaande foto’s zijn van het concert en de day-after. Het concert duurde 3 uur en 48 minuten. Op dat moment het langste concert ooit. Het publiek was uitzinnig; zelden zo meegemaakt.

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.