Freethielstadion, Waasland Beveren – Sporting Lokeren

Lokatie: Freethielstadion, BeverenDatum: 23 februari 2013
Bezochte wedstrijd: Waasland Beveren – Sporting Lokeren. Eindstand: 0-0
Bijzonderheid: vooraf contact opgenomen met medewerkers van Beveren ivm. een kaart voor de wedstrijd. Online was er geen mogelijkheid om een kaartje te bemachtigen voor deze derby. Dit vormde geen enkel probleem:een kaart lag voor me klaar bij de kassa, plus een parkeerkaart als extraatje. Netjes.
Het gelijke spel én verlies van Beerschot (thuis tegen Lierse) betekende voor Beveren het lijfsbehoud in de eerste klasse. Dat werd uitgebreid met spelers, supporters en vuurwerk (alhoewel erg amateuristisch).

Na afloop was er nog een opstootje waarbij een supporter van Beveren onterecht verwijderd werd door een steward. De supporter was per abuis op het veld terechtgekomen. Op het moment dat hij terug keerde op het vak, kreeg hij een shirt uitgereikt van een Beveren supporter. Dat duurde de steward te lang, met als gevolg veel onrust.

Ik heb de bijzondere lichtmast gemist. Gelukkig wezen @kootjeroen en @stadiongebod me daar achteraf nog op. Voor achtergronden over deze lichtmast verwijs ik je naar Stadiongebod.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.