Goffert stadion, NEC – Feyenoord

Hoofdingang Stadion de GoffertLokatie: Stadion de Goffert Stadion. Bijnaam: De Bloedkuul.

Datum: zondag 5 februari 2012

Bezochte wedstrijd: NEC Nijmegen – Feyenoord. Uitslag: 0-2. Doelpunten: Bakkal en Fernandez.

Bijzonderheid: bij beide goals wordt er veel plaatsen in de Goffert uitgebreid gejuicht. Veel Feyenoorders op losse kaarten, naast een uitverkocht uitvak, hoe mooi.

NEC Nijmegen:
Het betreurt ons wel te moeten constateren, ondanks het strenge kaartverkoopregime,  dat veel N.E.C. supporters hun clubcard hebben gebruikt om tickets voor Feyenoord supporters te kopen voor de N.E.C. supportersvakken. Wij zijn dan ook genoodzaakt om voor dergelijke top wedstrijden maatregelen te treffen door per clubcard slechts over te gaan tot het aanbieden van 1 ticket.

Bekijk het eens anders, beste NEC-leiding: geen wanklank gevallen, nada noppes. Feyenoorders en NEC-ers die door elkaar heen lopen, zonder problemen te veroorzaken. Benadruk dat nu eens, in plaats van dat eeuwig durende gejammer.

Foto verslag:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.