Griffin Park, Brentford FC – Burnley FC

Lokatie: Griffin Park

Datum: 15 januari 2016

Bezochte wedstrijd: Brentford FC – Burnley FC. Uitslag 1-3

Bijzonderheid:
Griffin Park, midden in een woonwijk, met floodlights, op een vrijdag avond in London. Kan het beter? Niet echt.
Brentford speelt er sinds 1904, en er zijn plannen voor nieuwbouw of verbouw. De horror.
Het stadion is natuurlijk “beroemd” omdat het op iedere hoek van het stadion een pub herbergt. Inmiddels zijn er van de 4 pubs nog maar 3 open. Als je de wijk overdag bezoekt, snap je ook wel waarom.

Het rondje stadion was geweldig. Je loopt door de wijk, komt de pubs tegen, supporters, en bovenal schijnen die lichtmasten overal tussen de kleinse huisjes door. Avondwedstrijden hebben bij mij altijd een streepje voor, maar dit was echt gewoon genieten!

Ik had een kaart voor de Ealling Road Terrace. Na een Pie & Pint genuttigd te hebben, werd de tribune opgezocht. Heerlijk old skool op een terrace. Vanaf de stadion omloop keek je zo de tuinen in.
Burnley was opppermachtig en won verdiend met 3-1. Brentford probeerde het nog wel in de 2e helft, maar kwam niet verder dan 1 maal te scoren.

Foto’s:

 

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.