Jan Louwers Stadion, FC Eindhoven – Helmond Sport

Lokatie: Jan Louwers Stadion, Aalsterweg in Eindhoven.

Datum: 1 december 2014

Bezochte wedstrijd: FC Eindhoven – Helmond Sport. Eindstand 3-0, waarmee de Eindhovenaren deze derby beslissen in hun voordeel.

Bijzonderheid: voor een beladen derby als deze was het geen probleem om aan kaarten te geraken. Een mede-Groundhopper, @KoenFCE, kon op zijn seizoenkaart enkele kaarten extra aanschaffen. Kosten: nul euro. Medehoppers Stadiongebod en Tribuneklanten maakten ook dankbaar gebruik van het aanbod van Koen.

Meestal zijn dit op soort derby’s ook een combiregeling van kracht voor de bezoekende partij. Echter werden de gasten uit Helmond op vrij vervoer verwacht, en zo geschiedde. Een uitvak met ca. 150 man is dan wel wat karig, ook al zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven.

Net na het begin van de wedstrijd hadden enkele boefjes uit Eindhoven wat ruzie met luitjes uit Helmond. Dat leverde wat gerammel aan hekken, geroep en wat vuurwerk op.
image

image
Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.