Liberty Way, Nuneaton Borough FC – FC United of Manchester

Datum: 29 september 2018
Bezochte wedstrijd: Nuneaton Borough FC – FC United of Manchester
Divisie: Vanarama National League North
Stadion: Liberty Way Stadium
Uitslag: 1-0, ruststand 0-0
Toeschouwers: 638, waarvan ca. 200 uitsupporters, verspreid over de ground.
Kaartje: £12

Bijzonderheid: Mijn eerste non-league pot in de UK. Buiten Hartlepool, maar die heb ik gezien toen Pools in League 2 acteerden.
De auto hadden we slim geparkeerd om snel de rit van Coventry naar Nuneaton te kunnen doen. Maar 12 minuten blessuretijd deden ons de das om. Op voorhand werd duidelijk dat we aftrap niet gingen halen 😐 De ingang voor laatkomers bevond zich ook nog eens aan de andere kant van het stadion. Met als gevolg dat we ongeveer 5 minuten na de aftrap binnen waren.

Nuneaton Borough FC kreeg haar naam deze zomer terug, na jarenlang als Nuneaton Town FC door het leven gegaan te zijn. De naamswijziging van Borough naar Town werd door de FA opgelegd, na financiële problemen bij de club. 10 jaar na de naamswijziging kreeg de club haar originele naam terug: Nuneaton Borough FC. Up the Boro!

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.