Osnatel Arena, VFL Osnabrück – Arminia Bielefeld

Lokatie: Osnatel Arena, te Osnabrück.

Datum: 17 november 2012
Bezochte wedstrijd
: VFL Osnabrück – Arminia Bielefeld. Een derby, een topper, én Dritte Liga voetbal: adt moet goed komen. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden (0-0), was het een vermakelijke pot in een lekker stadion. De naam van het stadion is foeilelijk, de buitenkant ook niet om over naar huis te schrijven, maar de binnenkant is aangenaam, compact en sfeervol.
De wedstrijd zelf: een erg explosieve Osnabrück bank, rode kaart, een penalty in de voorlaatste minuut (gemist), een keeper die treiterend de penalty nemer tegemoet glijdt met vuist in de lucht, opstootjes op het veld, en supporters van Osnabrück die en hek open zetten en bijna het veld op komen. Vermakelijke middag al met al.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.