Programma aankomend weekend

Aankomend weekend staan er drie wedstrijden gepland. 1 revisit, 1 vaste stek en 1 nieuwe ground.

De revisit betreft “Schauinsland-Reisen-Arena” in Duisburg. Ik ben er vorig jaar al eens geweest tijdens Duisburg – Alemannia Aachen. Leuk stadion, prima bereikbaar, maar de reden om er nog eens te gaan kijken is St. Pauli. Voor de thuiswedstrijden is er amper van deze club is er amper een kaart te krijgen. Dan gaan we ze (en met name de supporters) tijdens een uitwedstrijd zien. Prima alternatief.

Zaterdag zal het “Oeh ah Ed de Goey” door de Kuip galmen, tijdens Feyenoord – RKC. Lijkt me een prachtig respectvol eerbetoon voor een clubheld als de Goey. De Goey is momenteel betrokken bij RKC als keeperstrainer.

Zondag wordt het “Jan Breydelstadion” in Brugge aangedaan, voor Brugge – KV kortrijk. Lijkt me een mooie afsluiting van het weekend….

Update: helaas is de trip naar Duisburg komen te vervallen.

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.