Ludo Coeckstadion, K. Berchem Sport

Datum: 27-12-2018
Stadion: Ludo Coeckstadion

Bijzonderheid: Het Ludo Coeckstadion is in 2018 ten prooi aan de slopershamer gevallen. Alleen de eretribune staat nog overeind, maar is op last van de brandweer gesloten aan het begin van het seizoen. De tribune zou niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Hopelijk is dit geen voorbode dat ook dit laatste deel van het oude stadion afgebroken wordt.

Later op de dag stond Sporting Lokeren – Club Brugge gepland. En aangezien de ring van Antwerpen niet bijzonder is,  heb ik de afslag Berchem genomen. Ik was benieuwd wat de staat van het Ludo Coeckstadion zou zijn. Mocht je interesse hebben hoe het er ooit uitgezien heeft: Martijn Mureau heeft een mooie set foto’s op zijn website staan. Ook bij Pitch’D is een mooie reportage terug te vinden.

Eind december 2018 zag het Ludo Coekstadion er dus zo uit:

Foto’s:

 

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.