De Kuip, Feyenoord – SC Heerenveen

2-0 winst; een dubieuze rode kaart voor Kum; gemiste pingel door Vilhena; een solide Feyenoord. Dat was het wel zo ongeveer.

Feyenoord – Heerenveen was zo’n pot waarvan je bij voorbaat weet dat er niets mis kan gaan voor Feyenoord. Dat bleek: Feyenoord had amper 1 uitgespeelde kans. Feyenoord speelde niet echt geweldig. Met name Schaken (veel knullig balverlies) en Vormer (kwam amper uit de middencirkel) waren zwakke schakels. Vormer scoorde overigens prachtig; dat dan weer wel.

Van Basten ging flink uit zijn plaat bij de rode kaart voor Kum. Die volgde op zijn overtreding in de 16. Een pingel plus rode kaart was wellicht wat teveel. De regeltjes schrijven het echter voor… Daarbij huilde van Basten ook niet bij een rode kaart + penalty voor Mathijsen in augustus 2012.

IMG_7057
Opel vult het wedstrijdmagazine met een grappig bedoelde advertentie. De ene week inderdaad grappig; de andere week mwoah…
IMG_7058
Een volle Kuip begroet de spelers met vlaggen en gezang.
IMG_7059
600 Friezen vandaag aanwezig in het uitvak.
IMG_7061
De 2e helft begon met een zonnetje op het veld, en eindigde ook zonnig: 2-0

IMG_7060

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.