De Vijverberg, De Graafschap – Feyenoord

Lokatie: De Vijverberg, Doetinchem

Datum: 04-10-2015

Bezochte wedstrijd: De Graafschap – Feyenoord. Uitslag 1-2, na een 1-0 ruststand.

Bijzonderheid: Feyenoord speelde de eerste helft slap, zonder inzet, en liet zich door de Graafschap ver terugdringen. Waar Feyenoord veel geluk had met de scheidsrechter (de 2-0 werd onterecht mi. afgekeurd), hadden de Superboeren veel te klagen. Makkelie floot zwak, inconsequent en was zeker geen thuisfluiter. Gelukkig vergoedde het zonnetje veel.

Na rust herstelde Feyenoord zich, en tapte uit een ander vaatje. De 3 punten gaan mee naar Rotterdam!

Het bezoek aan De Vijverberg was een revisit. Het stadion en publiek zijn ontzettend de moeite waard. Dicht op het veld, fanatiek en veel sfeer. Opvallend is het dat er twee trommelclubjes zijn. Nu zijn die trommelaars toch al overbodig, maar als ze ook nog tegen elkaar lijken te strijden wordt het volkomen nutteloos. Jammer. Hebben ze bij de Superboeren niet nodig.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.