Het Kuipje, KVC Westerlo – Club Brugge

Lokatie: Het Kuipje, Westerlo

Datum: 31/10/2015

Bezochte wedstrijd: KVC Westerlo – Club Brugge. Eindstand 0-2

Bijzonderheid: Westerlo had de rode lantaarn al een poosje te pakken; Club heeft moeite om punten te pakken in uitwedstrijden (4 uit 21). Dat klonk als een prima affiche voor een pot voetbal op zaterdagavond. Tevens werd bekend dat Brugge met 27 supportersbussen naar “Westel” zou komen. Een mooi aantal; de lange  zijde we gereserveerd voor de aanhang uit Brugge.

Er waren nog slechts enkele kaarten beschikbaar, dus werd al vroeg afgereisd naar Westerlo. Kaarten bleken echter geen probleem, en zo werd sneller dan verwacht, in supporterscafe “Het Hoeveke” een drankje gedaan.

De wedstrijd was eenrichtingsverkeer: Brugge had met gemak met een nulletje of zes kunnen winnen. Dat het slechts 0-2 werd, was volledig te danken aan super keeperswerk.

Foto’s:

 

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.