Estadio da Luz, Benfica – Estoril, of toch niet

Een vakantie in Portugal combineren met een bezoekje aan het grote Benfica: het was een mogelijkheid, want het weekend was een verblijf in Lissabon gepland.
We zouden pas kort van tevoren besluiten of we het wedstrijdbezoek door zouden laten gaan. Op zondag werd de knoop doorgehakt: Benfica – Estoril zou het worden. Vooraf een kaart scoren: dat zou niet moeilijk moeten zijn. Benfica verkoopt vrijwel nooit uit (op grote Europese wedstrijden en/of de potjes tegen Sporting en Porta na). Uiteindelijk ruim een uur in de rij gestaan, en 20 minuten na het begin van de wedstrijd stonden we nog buiten. Geen kaartverkoop meer; alleen nog aan leden van de club. Zwarte markt had een dag vrij, dus helaas: geen wedstrijdbezoek.

Slechts enkele foto’s van de buitenkant van het Estadio da Luz als resultaat….

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.