Grotenburg-Stadion, KFC Uerdingen – Rot Weiss Essen

Datum: 29/08/17
Bezochte wedstrijd: KFC Uerdingen – Rot Weiss Essen
Stadion: Grotenburg-Stadion, Krefeld
Uitslag: 2-2 (1-2 bij rust)
Toeschouwers: 5400
Kaartje: €9

Bijzonderheid:
Een revisit van het Grotenburg-Stadion na een ruime 5 jaar; het werd weer eens tijd om deze geweldige bak te bezoeken. En wat beter dan op een mooie zomeravond, met een tegenstander die altijd veel volk mee neemt, daar weer heen te gaan?
De vorige keer was de oost-tribune nog geopend; de west-tribune alleen toegankelijk voor een paar verdwaalde Herne-supporters en de noord-tribune volledig gesloten. En speelde de plaatselijke KFC nog op het 5e niveau. Vorig jaar was daar eindelijk promotie, en spelen ze nu in de Regionalliga West, daar waar de club gezien stadion en potentie ook thuishoort.

Met 5400 toeschouwers was het stadion ook vele malen beter gevuld. Er kwamen zoveel RWE supporters op de wedstrijd af, dat er een tekort aan kaarten ontstond:

Foto’s:

 

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Eén reactie op “Grotenburg-Stadion, KFC Uerdingen – Rot Weiss Essen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.