Het Kasteel, Sparta Rotterdam – Feyenoord

Lokatie: Het Kasteel, ook wel Spartastadion te Rotterdam

Datum: 05-03-2017

Bezochte wedstrijd: Sparta Rotterdam – Feyenoord. Na 1 minuut scoorde Pogba de 1-0 en hij bepaalde daarmee de eindstand. Feyenoord speelde een beroerde wedstrijd en verloor 3 dure punten op weg naar een mogelijke titel. Nuff said.

Bijzonderheid: Dé stadsderby van Nederland, naast de confrontaties met stadgenoot Excelsior. Qua sfeer is het erg matig van beide kanten, en dat is het eigenlijk al jaren. Qua resultaat ook: de laatste 3 wedstrijden tussen Sparta en Feyenoord op het Kasteel werden gewonnen door de Kasteelheren.
In het verleden kregen we kaarten voor de complete Bok de Korver tribune; tegenwoordig slechts 650 kaarten voor het uitvak. Erg teleurstellend; het zorgt ervoor dat diverse Feyenoorders los in het stadion zitten. Gezien de gemoedelijkheid tussen beide groepen geen enkel probleem. Het komt de sfeer mi. niet ten goede.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.