Fortuna Sittard Stadion, Fortuna Sittard – De Graafschap

Lokatie: Fortuna Sittard Stadion, Sittard

Datum: 21 november 2014

Bezochte wedstrijd: Fortuna Sittard – De Graafschap. Eindstand bleef zoals deze begon: 0-0

Bijzonderheid: Voorafgaand aan het duel werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Stijn. Stijn was een Belgische Fortuna Sittard supporter, en eigenlijk veel meer. Had en heeft veel voor de club en supporters betekend. Op het forum van het Fortuna Supporters Collectief staat een mooi en respectvol In Memoriam.

De wedstrijd was weinig bijzonder; het stadion oogt kil van buiten. Ik zou het graag eens “vol” van binnen willen zien. Deze avond kwamen er amper 2000 mensen opdagen en dat is best teleurstellend. Nu zijn de resultaten van Fortuna ook niet om naar huis over te schrijven, en was het ook geen echt aangename temperatuur om een avondje voetbal te gaan (koud!).

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.