Imtech Arena, Telekom Cup dag 1

Lokatie: Imtech Arena, Hamburg

Datum: 26 juli 2014

Bezochte wedstrijd: Telekom Cup, een toernooi met deelnemers VFL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Bayern München en HSV.

Bijzonderheid: iedere wedstrijd duurt maximaal 60 minuten. Bij een gelijkspel volgen strafschoppen om een winnaar te kunnen vaststellen. En zo waar, 0-0 en 2-2 leverde tweemaal een strafschoppenserie op. Bayern en Wolfsburg (bedankt voor de correctie, @Denniz1974) trokken aan het langste eind, zodat deze clubs op zondag de finale zouden gaan spelen.
Het stadion was erg matig gevuld; sfeer en entourage was niet aanwezig. Het thuispubliek scandeerde de bekende Duitse liedjes; de Bayern fans (in grote getale aanwezig) deden op hun beurt hetzelfde.
Bij gebrek aan een volle accu, is ook het aantal foto’s beperkt gebleven.

Foto’s:

Ron

5 passies: Sandy, Feyenoord, Groundhopping, Bruce Springsteen en Koken. En Koffie. Beetje smokkelen voor een extra passie. De volgorde is willekeurig. Verwacht op dit blog geen hoogdravende, grappige, poëtische, prachtig geschreven epistels. Het blog dient enkel en alleen ter vermaeck, en om mijn eigen groundhop uitjes in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.